Wat je gaat doen
Als Productbereider Kaas voer je verschillende taken uit. Je werkt met wrongel, het beginstadium van kaas, en zorgt ervoor dat de productie soepel verloopt. Jouw dagelijkse werkzaamheden omvatten:
- Werken op de wrongelafdeling, waar je de basis voor de kazen legt
- Verwerken van melk tot roomkaas en verdere bewerking van de roomkaas
- Pasteuriseren van melk en verwerken van melkproducten tot hoogwaardige kazen
- Werken op de rijpingsafdeling, waar kazen zoals brie en camembert worden gerijpt
- Doorlopen van de verschillende stappen in het productieproces, zoals het stremmen van melk en het begeleiden van de rijping van de kazen
Over het bedrijf
Je komt te werken in een familiebedrijf met een oer-Hollands productieproces dat unieke kazen ontwikkelt. Met een focus op klantwensen en veel flexibiliteit produceren ze verse en gerijpte kazen voor de voedingsindustrie, met Amerika als grootste afnemer. De sfeer is gezellig, met leuke muziek op de werkvloer en ook borrels! Hun ambachtelijke geitenkaas heeft verschillende internationale prijzen gewonnen, wat bijdraagt aan de kwaliteit en trots van deze aantrekkelijke werkplek in de kaasindustrie.
€2.400-€3.100 per maand