Sfeer
Collega's
Arbeidsvoorwaarden
leuk werken
werkzaamheden zijn zo divers dat er nooit verveling bestond.
Horeca medewerker ·
Als je wilt werken in teamverband en in een gezellige sfeer zonder dat je wordt opgefokt door collega's, dan kan je la place beter overslaan. Manager is ook niet echt betrokken met personeel en laat vaak de afdelingshoofden het oplossen
Ik vind alles goed is, wereken en groep ook salarais is goed
Kok ·
Ik heb leuk gehad bij la place Amstelveen ik veel dingen geleerd daar zo als zelfstandig aan het werk gaan met mensen kunne communiceren en ik kreeg op tijd uitbetaald verder was alles prima daar!
Horeca ·
Bij La Place is het hard werken maar het is erg leuk.Jehebt verschillende werkzaamheden en ook leuke en gezellige collega's
Verkoopmedewerkster ·
La Place is een leuk restaurantje om wat te gaan eten of drinken met vrienden, het was er vaak druk, ook als ik aan het werk was. zo moest ik onder anderen de tafels afruimen en afnemen, de spoelkeuken schoonmaken, bijspringen bij de kassa en het maken van broodjes en smoothie's. Ik moest er een heleboel doen, tot ik werd ontslagen omdat ik een keer te laat op mijn werk kwam...
maar dat niet alleen... ik ben nooit uitbetaald geweest. dat is erg jammer, aangezien het mijn favoriete stekkie is. Ik kom er daarom gewoon niet meer.
Horeca medewerker ·
schoon maken , pizza maken en broodjes maken
Hulpdienst ·
Als werkgever is La place (V&D) bar slecht, je werkt je kapot voor een hongerloon. Ben je een keer ziek wordt je vaak meteen weinig ingeroosterd. Heb je een keer een flinke kwetsuur waardoor je niet in staat bent om te werken vraagt men zich alleen af of je geen aansteller bent.
Collega's zijn over het algemeen jong en onervaren, daarmee is het maar net wat je er zelf van maakt.
Arbeidsvoorwaarden en salaris zijn bijzonder slecht. Geen personeelsruimte, gedeelde lockers, buiten in de stromende regen roken ( voor de rokers) s'avonds een etensbon van 10 euro terwijl een fatsoenlijke maaltijd al snel op 12 a 13 euro komt.
Bij te weinig gewerkte uren wordt je zonder pardon keihard gekort. Zonder overleg zonder notificatie,
Ontwikkelingsmogelijkheden zijn er wel voldoende aanwezig. Mits je goed bent in hielen likken en slijmballen bij je meerdere
Balans werk en privé is er voor een full-timer niet, er wordt verwacht dat je 24/7 klaarstaat voor je bedrijf.
Horeca medewerker ·